Spill med økte odds – Resultater!

I vårt forrige innlegg Spill med økte odds presenterte vi vår hoved ideen å finne og spille med økte odds. Vi snakket også om start oddsene som tilbys av bookmakere, samt hvordan oddsen er påvirket av våre spill. På slutten av publikasjonen lovet vi at etter noen dager skulle vi skrive mer med konkrete data og resultater. Nå er tida til å gjøre det.

Som vi sa tidligere, denne spillundersøkelsen bruker en database som inneholder mer enn 50 000 fotballkamper. Vi vil få et dypere utseende på disse kampene, odds og resultater i et forsøk på å finne en vinnende strategi.

Nå starter vi!

La oss si at vi leter etter kamper hvor vi har en vekst på 50 prosent. Vi hadde noe av kampene på Livescore.in. I praksis betyr det at hvis vi hadde en kamp med odds på 1,25, må den økes minst til 3,3. Det ser ganske imponerende ut, men det er slike kamper. Bare 5 av 50 000, men det er noe. Her er kampene.

Rheinbach mot TV Herkenrath – 1:5, hvor hjemme odds har steget fra 1,17 til 12,00
Academia Chisinau mot Ungheni – 0:1, hvor hjemme odds har steget fra 1,20 til 3,70
Dalian Boyang mot Yunnan Lijiang – 2:3 hvor borte odds har steget fra 1,91 til 9,00 – dette er den eneste vinnende kampen
Academia Chisinau mot Dinamo-Auto – 1:2, hvor hjemme odds har steget fra 1,40 til 5,00
Glacis United mot Europa FC – 1:3, hvor hjemme odds har steget fra 1.20 til 6.00.

Fem spill og én vinner med 9 punkter av fortjeneste eller 4 punkter med rent fortjeneste fra banken vår. Definitivt virker det meningsløst å vente noen måneder for å spille bare fem ganger, selv om det er lønnsom, er det bare fire punkter fra banken.

Men la oss se på kamper med mindre økning av oddsen, der kampene vi skulle spille på skal bli mye mer. Med en økning av slutt odds på 40 prosent kan vi finne 13 kampene totalt, inkludert de ovennevnte fem. Av disse er bare 3 vinnere, men selv dette gir oss en nettofortjeneste – 8,25 punkter fra banken vår.

Dette er bedre, men det er ikke nok for oss å kunne lage en vinnende spillstrategi. Derfor vi skal prøve men enda mindre forskjell i oddsen? Men vi skal skrive om det neste gang. Vennligst gi oss noen dager til å gjøre det.