Spill med økte odds – Resultater! – 2

I våre tidligere to betting artikler, nemlig Om våre betting strategi og Resultater fra våre betting strategi, fortalte vi om en av våre spillstrategier hvor vi ser etter kamper med økte odds. I det andre innlegget viste vi også noen av resultatene fra denne spillstrategien. Det er viktig å merke at de var lønnsomme, men også med en alvorlig ulempe at det var for færre kamper inkludert som praktisk gjør denne strategien ikke verdt å følge.

Men hva skjer når vi ser etter kamper med mindre økning av oddsen. Dette er hva vi skal vise dere i denne artikkelen.

Først begynner vi med resultatene av kamper med økning på 30% eller mer. I de første seks månedene av 2017 ble slike kamper spilt 56 ganger totalt , hvorav 17 (eller 30 prosent av kampene) endte med seieren for laget hvis odds ble økt. Dette gir en netto overskudd på 12,86 punkter.

Hvis vi begrenser våre kriterier og ser etter kamper med en økning på 25%, skulle vi se et mye høyere antall kamper involvert som betyr bedre fortjeneste. Med denne hadde vi 135 møter, hvorav 39 var lønnsomme, men nettoresultatet er 35,14 punkter.

Dette er et ganske godt resultat, men hvis vi begrenser våre kriterier enda mer, vil vi komme til det beste. Dette er kampene med en økning på 20 prosent. De kombinerer de beste oddsene, et godt antall av kamper for å satse på og selvfølgelig et godt antall vinnende spill.

Hvis vi hadde spilt på fotballkamper med en økning på minst 20% i de første seks månedene av 2017, ville vi ha gjort totalt 403 spill. Av disse skulle 117 ha vært vellykket, noe som skulle gi oss 48,91 punkter profitt.

Dette er et ganske godt resultat hvis vi aksepterer å se på spill som en investering. Det er ikke lett å finne mange måter å ha 50 prosent nettoresultat på seks måneder.

Kanskje du lurer på hva skulle skje hvis vi går videre og reduserer mengden av økningen. I noen få ord begynner vi å tape.

Med en 15 prosent økning er tapene 16 punkter og med en økning på 10 prosent – 260 punkter.

Dette viser på en måte at denne spillstrategien er statistisk begrunnet fordi vi har en Gauss-funksjon med topp i midten og de to ender rundt og under null.

Vi håper denne rene statistiske undersøkelsen av fotballkamper kunne vært nyttig for deg og hjelper deg med å tjene mer fra betting. Faktisk kan det oppsummeres med bare en setning – Alltid spill med gode odds. Det er veldig vanskelig å vinne hvis du spill på en annen måte.