Fremgangsmåte for å kunne leve av å satse penger på oddsen

Bli en profesjonell spiller på oddsen

Å spille penger på sport er enkelt, men det er ikke like enkelt å bli en profesjonell spiller. For å komme dit kreves det nøye planlegging, litt flaks og veldig mye dyktighet og kunnskap. Fremgangsmåten vil være forskjellig fra spiller til spiller, men det er noen faste regler du må følge.

https://pixabay.com/en/horse-race-hippodrome-horses-1665688/

Første bud for å bli profesjonell

Å satse penger på sportsresultater krever at du velger deg ut den eller de sportsgrenene du ønsker å satse på. I dobbelt forstand. For det kreves at du legger ned en betydelig innsats i sette deg inn i sporten du planlegger å satse penger på. For uten kunnskap, ingen gevinst på lang sikt. Etter å ha lagt ned denne innsatsen må du regne med å fortsette å oppdatere kunnskapen. På denne måten vil du til enhver tid være oppdatert, og best mulig rustet til å vinne.

Undersøk oddsen flere steder og legg deg opp penger

Det er ingen hemmelighet at oddsen som tilbys spillere varierer. Undersøk godt, og velg aktører som er seriøse og som tilbyr gode odds. Det vil lønne seg på sikt. Det vil også være nødvendig å ha en god startkapital for å lykkes. Det gjelder uansett hvilken type virksomhet du ønsker å starte. Uten startkapital vil drømmen om en tilværelse som profesjonell spiller forsvinne ganske så raskt. Det vil koster penger å komme i gang, for ingen lykkes med en gang etter å ha startet.

Velg sporten du elsker

I perioder der du ønsker å slappe av kan du spille på norgesautomaten bonus, og det er greit nok. Det viktigste er at du bruker tiden godt til å sette deg inn i sporten du elsker. For dette vil være en god investering når du skal satse mye penger.

Tenk langsiktig

Det å gå fra å være en amatør til å bli en profesjonell spiller på oddsen krever langsiktig tenkning. Også krever det at du klarer å skalere opp spillet. Hvis du spiller på resultater og med mindre summer først, og klarer å gå i pluss, er du langt på vei til å lykkes. Legg til side gevinsten, og skalér opp gradvis. For å vinne mye må du etter hvert satse høyere beløp.

https://pixabay.com/en/relay-race-competition-stadium-655353/

Høyt spill krever en buffer

Det er helt klart at du må ha en buffer hvis du skal klare å leve av spilling. Det vil komme dager der inntekten blir negativ, det vil si at du taper penger en periode. Da må du ha noe å tære på mens du venter på å gå i pluss. Profesjonelle spillere vet dette, og sørger for å ikke spille for mer enn de kan tape.

Oppdater deg kontinuerlig

Sørg hele tiden for å være oppdatert på den sporten eller de sportsgrenene du følger. Den dagen du glemmer å oppdatere deg kan bety slutten på et behagelig liv som profesjonell spiller. Men husk også på at det kan høres glamorøst ut å være profesjonell, men i virkeligheten ligger det knallhard jobbing bak. På toppen av dette må du klare å tenke analytisk og holde hodet kaldt. Jobben kan i mange tilfeller sammenlignes med å være en profesjonell sportsutøver. Det er mye trening, erfaring og hard jobbing som ligger bak et godt resultat.